Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια!


Χριστούγεννα σημαίνουν χαρά, γιορτή, οικογενειακές στιγμές και φυσικά τραγούδια. Τα πιο κλασσικά από αυτά είναι τα παραδοσιακά:

1.  «Άγια νύχτα»
2.  «Ο μικρός τυμπανιστής»
3.  «Χιόνια στο καμπαναριό»
4. «Τρίγωνα κάλαντα» μαζί με τους δύσκολους στίχους από τα κάλαντα «Καλήν ημέραν άρχοντες..» και «Αρχημηνιά κι αρχηχρονιά..» για τα παιδάκια που δεν μπορούν να τα μάθουν...
5.  «Ρούντολφ το ελαφάκι».


Σε αυτό το top 5 όμως πρέπει αν προσθέσουμε και τα «Χριστούγεννα» της Δέσποινας Βανδή, γιατί είμαστε σύγχρονοι Έλληνες κι όσο κι αν δε θέλουμε να το πιστέψουμε καθόλου παραδοσιακοί. 
Χριστούγεννα, τραγούδι κι Έλληνας συναντιούνται σε μία πιο pop μουσική σκηνή για να γιορτάσουν τη γέννηση του Θεανθρώπου. Σε αυτή τη λίστα με τα πιο δημοφιλή χριστουγεννιάτικα τραγούδια μπορούμε να προσθέσουμε και τα ξένα πιο πολυακουσμένα χριστουγεννιάτικα hitάκια όπως:


1.  "Jiggle bells"
2. "Santa Clause is coming to town"
3.  "All I want for Christmas is my two front teeth"
4.  "Rudolf"
5.  "Silent night"Σε αυτό το σημείο μία ακόμη σύγχρονη τραγουδοποιός  του αμερικανικού ρεπερτορίου αυτή τη φορά έχει την τιμητική της με το "All I want for Christmas is you" όπως και το συγκρότημα Wham με το τραγούδι "LastChristmas".
 

Ποιοι είμαστε

Η φωτογραφία μου
Η φρέσκια συντακτική ομάδα του Παντείου αποτελούμενη από τους: Βιβή Δαλάκα, Κωνσταντίνο Δραγγανά, Σοφία Ζυγούμη, Δέσποινα Μοσχονά, Άννα Μπουνάτσου και Δημήτρη Χριστόπουλο έχει ως σκοπό να αναζήτησει , να σχολιάσει αλλά και να σατυρίσει με το δικό της μοναδικό τρόπο τους μύθους και τις αλήθειες γύρω από τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας μας. Καθένα μέλος της ομάδας θα επιλέξει μια διαφορετική πτυχή της καθημερινότητας, η οποία θα σχετίζεται με ζητήματα κοινωνικά, πολιτιστικά, ψυχαγωγικά, ενημερωτικά και ιστορικά. 6 διαφορετικές φωνές ενώνονται για να συνθέσουν μια κοινή πραγματικότητα.